CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més suport en la recerca de feina

Més suport en la recerca de feina

27/02/2019

El Dispositiu d’Inserció Laboral DIL Barri Olímpía, la formació ocupacional i els Plans d’Ocupació constitueixen els tres eixos de treball que es desenvoluparan enguany amb els ajuts aconseguits a través del programa Treball als barris del Servei Català d’Ocupació (SOC).

Montornès ha iniciat una nova edició del Dispositiu d’Inserció Laboral DIL Barri Olimpia que anualment es dedica a les persones amb més difi cultats a l’hora de trobar feina i també al col·lectiu femení. Mitjançant el programa es dona suport, acompanyament i formació a les persones aturades. Durant el 2018 el DIL va atendre 289 persones, de les quals 98 (el 34%) van aconseguir una inserció laboral.

Aquest 2019, també es duu a terme formació ocupacional ajustada als itineraris de les persones en situació d’atur. Ja s'ha iniciat un curs de gestió de residus de 266 hores i el 4 de març se n'inicia un altre 199 hores d’auxiliar de serveis. Durant les properes setmanes també se n'iniciaran d’atenció al client, d’auxiliar de la llar, i de magatzem, entre altres. Enguany es pararà atenció especial a la formació adreçada a les dones, amb sessions sobre emprenedoria social i economia feminista.

D'altra banda, entre el maig i el juliol es preveu la contractació de 8 persones durant sis mesos, per mitjà de Plans d’Ocupació, (4 operaris/es de neteja viària i gestió de residus, 1 informador/a i 3 auxiliars de serveis).

El SOC ha atorgat una subvenció de 312.539,70 € que permetrà assumir bona part dels projectes mentre que l’Ajuntament aportarà els imports corresponents a les contractacions dels Plans d’Ocupació.

Arxivat a: Ocupació
Sessió formativa en el marc del projecte DIL Barri Olímpia (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona