CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès rep el reconeixement com a municipi amb Certificat de Bona Pràctica

Montornès rep el reconeixement com a municipi amb Certificat de Bona Pràctica

15/02/2019

L'alcalde, José A. Montero, i el regidor delegat de l'Àrea d'Acció Socials, Jordi Delgado, han assistit aquest dijous a l'acte de reconeixement als municipis que han obtingut el Certificat de Bona Pràctica de la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals. Montornès el va obtenir amb el procés de participació ciutadana realitzat per millorar l’espai públic a través del Pla Estel Montornès.

Montornès ha estat present en la Conferència sobre l'autonomia i la bona governança local celebrat aquest dijous a Barcelona, organitzat per la Federació de Municipis de Catalunya i per la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals. L'acte, que ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero i del regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado, també ha estat de reconeixement als municipis que han dut a terme actuacions mereixedores de formar part del Banc de bones Pràctiques de la Fundació. Montornès hi és present pel procés de participació ciutadana que ha dut a la millora de l'espai públic i que s'ha concretat en la reurbanització de la plaça de Joan Miró, del carrer de la Llibertat i de la plaça de la Pèrgola.

Les institucions valoren que aquestes experiències representen una aportació innovadora i de qualitat i poden servir de referència per a d’altres ajuntaments o entitats locals. 

Arxivat a: Ajuntament
L'alcalde, José A. Montero i el regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado, al lliurament de Certificats de Bona Pràctica (Font: Federació de Municipis de Catalunya)
Plaça de Joan Miró
Carrer de la Llibertat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona