CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La lluita social, tema del Concurs de fotografia del Dia de les Dones

La lluita social, tema del Concurs de fotografia del Dia de les Dones

14/02/2019

La 8a edició d'aquest concurs versa sobre la temàtica "Dones i lluita social". Els premis oscil·len entre els 150 i els 400 euros. Les obres es poden presentar fins al 3 de març per correu electrònic o a través d'Instagram.

La regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament ha convocat la 8a edició del Concurs de fotografia del Dia Internacional de les Dones.

Enguany, la temàtica del concurs és "Dones i lluita social". Les fotografies presentades al concurs han de fer visible i donar a conèixer la lluita de les dones per reclamar drets i igualtat a la societat.

Es premiaran les tres millors obres amb 400, 300 i 150 euros. A més, es donarà un premi especial de 150 euros a la millor fotografia feta per una persona menor de 18 anys. El jurat valorarà l'originalitat de les imatges i que aquestes donin una visió i reflexió artística de la temàtica del concurs.

Les fotografies es poden publicar a Instagram amb l'etiqueta #donesmontornes2019 (és necessari tenir el perfil obert i seguir el compte @ajmontornes) o bé enviar-les per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant nom, cognoms i telèfon. La data límit és el 3 de març a les 23.59 h.

Els premis es lliuraran el 7 de març a les 19 h a Can Saurina (carrer Major, 2). Les fotografies presentades al concurs restaran exposades en aquest equipament fins al 23 de març.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura i festes, General, Igualtat
Imatge del VIII Concurs de fotografia del Dia de les Dones

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona