CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Emprenedoria social amb perspectiva de gènere

Emprenedoria social amb perspectiva de gènere

06/02/2019

El departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç prepara un projecte formatiu per afavorir l'emprenedoria de les dones en situació d'atur, en el marc de l'economia social. Les dones interessades a participar-hi es poden adreçar a l'Oficina del barri de Montornès Nord.

Durant el mes de març s'iniciarà a Montornès un nou projecte formatiu perquè dones que es troben a l'atur puguin tirar endavant projectes d'emprenedoria social.

La primera acció és l’Escola Popular d’Economia Feminista. La iniciativa posa en relleu la importància de les tasques no remunerades que realitzen les dones per satisfer moltes de les necessitats de les persones que les envolten i com aquestes tasques son necessàries i formen part de l’economia global. L'experiència es desenvoluparà a Montornès Nord i anirà a càrrec de l’equip de treball de l'entitat Cooperacció.

Les persones que completin aquesta formació podran participar en el procés de selecció d'un Pla d'Ocupació mitjançant el qual l'Ajuntament contractarà tres dones durant sis mesos. Durant el contracte dedicaran el 80% de la jornada a tasques d'auxiliar de serveis i, el 20% restant a rebre formació sobre emprenedoria social. Aquesta nova formació començarà cap el maig i s'obrirà a una vintena de dones del municipi que aprendrana desenvolupar projectes des dels punts de vista humà, social i ambiental.

Més informació: 
Oficina del barri 
C. de las Hermanas de la Virgen Niña, 2 
Telèfon 93 568 81 27 
De dilluns a divendres de 9 a 14 h. Dimarts i dijous, també de 16 a 19.30 h

Arxivat a: Ajuntament, PII Montornès Nord
Escola Popular d'Economia Feminista
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona