CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Millora dels passos de vianants del carrer de Palau d'Ametlla

Millora dels passos de vianants del carrer de Palau d'Ametlla

24/01/2019

Aquesta setmana s'han posat en marxa les obres de millora dels passos de vianants del carrer de Palau d'Ametlla, entre l'av. de la Mare de Déu del Carme i el c. d'Euskadi. Els treballs inclouen, entre altres actuacions, la creació d'orelles i l'ampliació de voreres a les cruïlles, i l'adaptació per a persones amb mobilitat reduïda.

Els Serveis Tècnics Municipals han projectat adaptacions específiques per a cadascuna de les cruïlles del tram del carrer de Palau d'Ametlla, entre Mare de Déu de Montserrat i Euskadi. En general, es construiran orelles i s'ampliaran les voreres, per donar més espai i seguretat als vianants i es crearan els guals per facilitar l'accés de persones amb mobilitat reduïda. A la vorera dreta del tram entre Mare de Déu del Carme i València, es canviarà l'aparcament en línia per places en semibateria, igual que ja hi ha a la resta del carrer. A la mateixa banda del carrer, després de la cruïlla amb València, l'ampliació de voreres inclourà l'àrea de contenidors de residus i la reordenació dels passos de vianants.

Els treballs, que van a càrrec de la Brigada Municipal d'Obres, tenen un pressupost de 16.465 € i una durada prevista de tres mesos.

Paral·lelament, s'ha iniciat la programació de la renovació de la senyalització horitzontal del municipi, donant prioritat a la pintura dels passos de vianants i la divisió de carrils de circulació.

Arxivat a: Via pública
Les obres han començat a la cruïlla del c. de Palau d'Ametlla i l'av. de la Mare de Déu del Carme
Plànol dels treballs previstos
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona