CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Gran dia d'estrena de l'escola Palau d'Ametlla

Gran dia d'estrena de l'escola Palau d'Ametlla

09/01/2019

L'alumnat ha entrat per primera vegada a les noves instal·lacions i ha pres possessió de les aules. El professorat s'ha ocupat, en els darrers dies, dels últims detalls del trasllat.

Aquest dimecres al matí, els infants de l'escola Palau d'Ametlla, acompanyats del professorat i familiars, han acomiadat l'antic edifici de l'escola al carrer de Sant Isidre. Amb xiulets, trompetes i tambors han caminat tots junts fins a les noves instal·lacions, situades al barri de Can Parera.

Els infants han entrat al pati i allà han rebut una visita sorpresa. Un patge reial els ha comunicat que els Reis d'Orient els havien deixat un regal: la clau per obrir la nova escola Palau d'Ametlla.

L'alumnat ha començat, així, les classes a les noves instal·lacions. L'interior de l'escola està acabat i es preveu que en els propers dies quedaran enllestits els detalls exteriors.

Actualment, el centre educatiu és d'una línia, però la nova construcció pot arribar a acollir dues línies si les necessitats del municipi ho requereixen.

L'amplitud de l'edifici permet que hi hagi aules específiques de música, plàstica i informàtica. L'alumnat de cicle infantil disposa d'una aula de joc que complementa cada aula de classe i, els nens i nenes de P3 també tenen un espai per poder fer la migdiada.

Ahir es va fer la signatura de l'acta d'ocupació i posada en marxa del nou centre en presència de l'alcalde, José A. Montero, de tècniques de l'Àrea de Territori de l'Ajuntament i de representants tècnics de Serveis Territorials del departament d'ensenyament de la Generalitat.

La nova escola en xifres

Un total de 246 infants i una vintena de professors i professores han començat aquest dimecres les classes a la nova escola Palau d'Ametlla. El centre s'ha construït en dues plantes en forma de L. Té la façana principal al carrer de Can Parera i s'ubica, de forma paral·lela, a la Carpa Polivalent El Sorralet. La superfície construïda és de 2.885 m2.

Les obres han anat a càrrec de l'empresa Benito Arnó e Hijos i l'import d'adjudicació ha estat de 3.553.346,76 € (IVA inclòs). L'Ajuntament va assumir la construcció del centre, davant la passivitat de la Generalitat a l'hora de tirar endavant el projecte. 

Arxivat a: Educació
Primer dia a la nova escola Palau d'Ametlla
Alumnat i familiars entren a la nova escola Palau d'Ametlla
El pati el primer dia a la nova escola Palau d'Ametlla
Primer dia a la nova escola Palau d'Ametlla
Primer dia a la nova escola Palau d'Ametlla
Primer dia de classe a la nova escola Palau d'Ametlla
Primer dia de classe a la nova escola Palau d'Ametlla
L'interior de l'escola Palau d'Ametlla ja té tots els detalls
Signatura de l'acta d'ocupació i posada en marxa de l'escola Palau d'Ametlla
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona