CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nadal social i solidari

Nadal social i solidari

04/01/2019

L'Ajuntament ha rebut una subvenció per valor de 15.000 euros a través de l'Associació REIR per ajudar famílies del municipi en risc. A més, l'Associació VOLUMONT ha tornat a gestionar la campanya "Un somriure per a tothom" i ha organitzat un dinar de Nadal amb les persones grans usuàries del programa de suport alimentari del departament de Serveis Socials.

Un any més, l'Ajuntament ha rebut una subvenció de 15.000 euros a través de l'Associació REIR, amb la qual treballa per donar suport a infants i a famílies en risc del municipi.

La subvenció, atorgada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, ha permès als Serveis Socials de l'Ajuntament gestionar el pagament de subministraments d'aigua i electricitat per valor de 5.100 euros, i cobrir tractaments odontològics i material escolar per a infants per valor de 5.600 euros.

A més, 40 famílies del municipi han rebut, amb la col·laboració de la Unió de Botiguers, lots amb productes d'higiene i alimentació. L'entrega s'ha fet a l'espai de Can Xerracan coincidint amb el lliurament dels lots extres de Nadal del projecte d'Aliments Frescos.

Al Nadal, un somriure per a tothom

L'Associació de Voluntariat Social de Montornès, VOLUMONT, ha dut a terme durant el mes de desembre la campanya "Un somriure per a tothom", de recollida de joguines, roba i material escolar.

El material rebut s'ha donat a 62 infants de famílies que reben atenció i seguiment dels Serveis Socials de l'Ajuntament. També s'ha buscat la col·laboració de les empreses de l'entorn i els comerços locals.

A més, voluntàries de VOLUMONT i personal de l'Ajuntament han acompanyat en un dinar de Nadal les persones grans usuàries del programa de suport alimentari del departament de Serveis Socials. En aquest acte, també s'ha fet entrega d'obsequis de la campanya "Un somriure per a tothom".

Arxivat a: Serveis Socials
Dinar de Nadal de les persones grans usuàries del programa de suport alimentari del departament de Serveis Socials
Recollida de joguines "Un somriure per a tothom"
Lot especial d'aliments frescos
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona