CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els Parcs de Nadal, alternativa d'oci per a infants i joves

Els Parcs de Nadal, alternativa d'oci per a infants i joves

21/12/2018

Els dies 27, 28 i 29 de desembre se celebrarà la 15a edició del Parc de Nadal infantil a la Carpa Polivalent El Sorralet i la 8a del Parc de Nadal Jove al Pavelló Municipal d'Esports.

Una any més els departaments de Joventut i infància i l'Esplai Panda, amb la col·laboració de l'alumnat dels instituts organitzen propostes lúdiques per a infants i joves durant les vacances nadalenques. 

Parc Infantil (de 0 a 12 anys) 

Del 27 al 29 de desembre, la Carpa Polivalent El Sorralet acollirà la 15a edició del Parc de Nadal Infantil. L'Esplai Panda, amb la col·laboració de l'alumnat dels instituts del poble, proposa tres dies d'activitats lúdiques, culturals i artístiques per gaudir en família. El Parc obrirà de 16.30 a 20.30 h. El preu de l'entrada és de 3 €, amb descomptes per a famílies nombroses, monoparentals i possibilitat d'abonaments per als tres dies. La recaptació, com cada any, té un component solidari. El 85% anirà al viatge de fi de curs dels joves de 4t d'ESO dels instituts Vinyes Velles i Marta i el 15% restant, es destinarà a l'associació, ACATHI, que treballa pels drets de les persones refugiades LGTBI+. 

Parc Juvenil (a partir de 1r d'ESO) 

El Parc de Nadal Juvenil, que arriba a la vuitena edició, també es desenvoluparà els dies 27, 28 i 29, en aquest cas al Pavelló Municipal d'Esports. L'horari serà de 17 a 21 h. El jovent que s'hi apropi trobarà inflables, tornejos de PlayStation 4, futbolí, jocs de taula, ping pong, etc. També hi haurà activitats com El joc del llop, micro obert i sessions de DJ. Les propostes s'han triat amb la col·laboració de l'alumnat dels instituts, que participaran en la coordinació d'algunes activitats. L'entrada al Parc serà gratuïta.

Arxivat a: Educació, Infància, Joventut
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona