CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'edició 2018 del DIL Barri Olimpia es clou amb 98 insercions laborals

L'edició 2018 del DIL Barri Olimpia es clou amb 98 insercions laborals

20/12/2018

Aquest dijous s'ha dut a terme la cloenda del dispositiu d'inserció laboral DIL Barri Olímpia, que enguany ha atès 289 persones. L'índex d'inserció laboral s'ha situat, en aquesta edició, en el 34%.

La Sala d'Actes de l'Ajuntament s'ha omplert de gom a gom aquest dijous en l'acte de cloenda del dispositiu d'inserció laboral DIL Barri Olimpia 2018, que ha inclòs el lliurament de diplomes per part de l'alcalde José A . Montero i dels regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, a les persones participants.  

Enguany, el dispositiu ha prestat atenció a 289 persones. En aquesta edició, s'han fet accions formatives en noves tecnologies, gestió de residus, gestió de magatzem, auxiliar de la llar i atenció al client, entre altres. Les persones participants també han rebut suport personalitzat per part de l'Espai de Recerca de Feina. Les actuacions formatives i les pràctiques han comptat amb la col·laboració de les empreses Carrefour, A3, Suara, El Corte Inglés, CDL, Interdomicilio, Hidralair, CBF Navarro, Intertransit, Caprabo, CESPA, SEUR, Clarel, Hotel Augusta i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental.

El dispositiu es finança amb els recursos obtinguts del Servei d'Ocupació de Catalunya a través del programa Treball als barris.

Adequar els perfils professionals a les necessitats del mercat laboral 

Els Dispositius d'Inserció Laboral que es desenvolupen a Montornès de forma anual pretenen millorar les condicions d'ocupabilitat de les persones del municipi, i adequar els perfils professionals a les necessitats del teixit industrial de l'entorn. També es para atenció als nous marcs normatius i als sectors que poden donar oportunitat a la creació de noves professions i de nous llocs de treball. És el cas de la gestió de residus, un dels àmbits amb més projecció en els propers anys. 

Des del 2012 s'han desenvolupat a Montornès diferents dispositius d’inserció laboral (el DIL Jove, el DIL Dona, el DIL Clara i diverses edicions del DIL Barri Olímpia). Per al 2019 s'ha previst una altra edició del dispositiu amb nous programes de suport a la recerca de feina, l'emprenedoria i la formació ocupacional.

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
Acte de cloenda del DIL Barri Olímpia 2018
Grup participant en la formació d'Auxiliar de la llar i atenció al client
Grup participant en la formació d'Auxiliar de magatzem
Grup participant en la formació de conducció de carretons
Grup participant en la formació de Gestiño de residus
Grup participant en la formació de Noves tecnologies
Un dels grups participants en la formació de Resolució de conflictes, català i món laboral
Segon grup participant en la formació de Resolució de conflictes, català i món laboral
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona