CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Escola d'Hoteleria inicia el projecte EHVO Art

L'Escola d'Hoteleria inicia el projecte EHVO Art

19/12/2018

El restaurant de l'Escola d'Hoteleria exposarà obres artístiques a les parets del menjador. El departament de cultura de l'Ajuntament col·labora en l'inici del projecte amb les làmines del dietari "Retrats del Montornès que ja no hi és. Indrets desapareguts".

Des de fa uns dies les persones que van a dinar al restaurant de l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental de l'Institut Marta Mata poden veure a les parets les làmines emmarcades del dietari "Retrats del Montornès que ja no hi és. Indrets desapareguts".

L'exposició, cedida pel departament de Cultura de l'Ajuntament, dona inici al projecte EHVO Art amb què l'escola complementa la seva proposta gastronòmica. El projecte preveu posar les parets del restaurant a disposició d'artistes, especialment de l'àmbit local, perquè hi exposin les seves obres. Aquest complement a l'oferta gastronòmica representa també un nou al·licient per als comensals que visiten el restaurant.

"Retrats del Montornès que ja no hi és. Indrets desapareguts" 

Les làmines que es poden veure al restaurant es van publicar l'any 2015. Formen part del dietari "Retrats del Montornès que ja no hi és. Indrets desapareguts", un recull amb il·lustracions i i textos descriptius d'una vintena d'espais del municipi que amb el pas del temps han acabat desapareixent.

Les il·lustracions són obra de l’artista local Víctor Otero, i els textos que les acompanyen, de l’historiador Sergio Arévalo (autor també del volum Montornès del Vallès desaparegut. Carrers i paisatges, 2018). El conjunt es basa en el testimoni i el record directe de persones grans del poble, i en el material gràfic que es conserva a l'Arxiu Municipal.

El projecte va ser produït per l’Arxiu Municipal, la Biblioteca, l'Oficina de Català i els departaments de Mitjans de Comunicació i de Gent Gran de l'Ajuntament de Montornès i va comptat amb l'ajut de la Diputació de Barcelona. Aquelles persones que desitgin adquirir el dietari complet, el poden trobar a la llibreria Enric al preu de 13 euros.

Arxivat a: Cultura i festes, Educació
Inici del projecte EHVO Art. Foto: Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental
Una vintena de làmines, recollides en una carpeta, conformen el dietari
L'espai en ús. Foto: Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona