CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Càsting per participar en La Remençada 2019

Càsting per participar en La Remençada 2019

13/12/2018

El 18 de desembre es durà a terme el càsting per seleccionar els actors i les actrius que participaran en la propera edició de La Remençada. Per inscriure's cal enviar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

La Remençada escalfa motors per a la seva propera edició. Aquest dimarts, 18 de desembre, s'ha convocat un càsting per decidir els papers principals, secundaris i figurants del gran musical de Montornès.

El càsting està obert a persones de totes les edats. No és necessari saber cantar ni tenir experiència en el món de la interpretació.

Les proves es faran dimarts, 18 de desembre, de 20 a 22 h a la Sala Parroquial de l'Església de Sant Sadurní. És necessari inscriure's enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucant als telèfons 605913106 / 649506903.

Sisena edició de La Remençada

La Remençada, que arriba a la seva sisena edició, es representarà l'1 de juny de 2019. El musical rememora la revolta de la pagesia remença contra el poder feudal.

Aquest esdeveniment va ser concebut pel seu ideòleg, Xavier Bertran, l'any 2014 com un espectacle inèdit amb la particularitat de ser representat de forma itinerant pels carrers de Montornès. Cada any s’incorporen novetats per completar l’esdeveniment i augmentar la seva projecció.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge de La Remençada 2018
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona