CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El delegat del Govern es compromet a desencallar el projecte de bus entre Montornès, Vilanova i Vallromanes

El delegat del Govern es compromet a desencallar el projecte de bus entre Montornès, Vilanova i Vallromanes

07/12/2018

El delegat del Govern, Juli Fernández, s'ha entrevistat aquesta setmana amb l'alcalde, José A. Montero i altres regidors de Montornès. Ambdues parts han parlat, entre altres qüestions, d'habitatge, de seguretat, de mobilitat i de futurs equipaments, com la Residència-Centre de dia i la nova Biblioteca.

En els darrers dies, Montornès ha rebut la visita del delegat del Govern de la Generalitat a la demarcació de Barcelona, Juli Fernández. Durant la trobada s'ha posat en relleu l'esforç realitzat per l'Ajuntament per tirar endavant amb recursos propis equipaments per a les persones que haurien de ser finançats per la Generalitat, com l'Escola d'Hoteleria i la nova Escola Palau d'Ametlla. També s'han reiterat demandes llargament reivindicades com la Residència-centre de dia i equipaments en projecte com la nova Biblioteca. Juli Fernández ha estat receptiu a les peticions del municipi i s'ha compromès a fer-les arribar als departaments de la Generalitat corresponents.

La reunió també ha servit per intercanviar impressions sobre temes com l'accés a l'habitatge i la seguretat, especialment relacionada amb les zones d'oci nocturn. L'Ajuntament també ha aprofitat la reunió per reclamar a la Generalitat el pagament d'alguns endarreriments de la part que li correspon de les actuacions incloses en el Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord.

La línia de bus, un projecte aturat 

Un dels projectes que Juli Fernández s'ha compromès a agilitar és la posada en marxa del servei d'autobús que ha de connectar Vallromanes, Vilanova i Montornès amb l’estació de tren de Montmeló. La proposta es va començar a treballar l'any 2016 amb l’Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU), però va quedar aturat fa més d'un any, després que l'Ajuntament sol·licités introduir una petita modificació en l'itinerari del bus que permetés la connexió entre Montornès Nord i l'Institut Marta Mata.

Arxivat a: Ajuntament, PII Montornès Nord, Via pública
L'alcalde, José A. Montero i el delegat del Govern, Juli Fernández
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona