CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Comença la campanya de Nadal amb l'encesa de llums

Comença la campanya de Nadal amb l'encesa de llums

05/12/2018

Una festa organitzada pel departament municipal d'Infància ha acompanyat enguany l'encesa dels llums de Nadal que duu a terme cada any la Unió de Botiguers per donar inici la campanya de Nadal.

Aquest any han estat els membres del Consell d'Infants de Montornès els encarregats d'oficialitzar l'encesa dels llums que marquen l'inici de la campanya nadalenca. L'activitat, que cada any duu a terme la Unió de Botiguers amb un compte enrere, s'ha viscut enguany amb més intensitat al carrer amb una festa a la plaça de la República.

En els darrers dies s'ha enllestit el guarniment de diversos carrers de Montornès Nord i de Montornès Centre amb elements i llums de tecnologia LED de baix consum que ajuden a reduir la contaminació lumínica i contribueixen a l’estalvi energètic. Com ja és habitual, s'han utilitzat part de les estructures construïdes per l'alumnat del mòdul de fabricació mecànica i soldadura del Pla de Transició al Treball.  

Durant les properes setmanes es duran a terme diverses propostes, entre les quals, els parcs de Nadal infantil i juvenil, així com activitats per tal que la mainada pugui fer el Cagatió i faci arribar les seves cartes al Pare Noel i als Reis d'Orient.

Arxivat a: Infància, Promoció Econòmica
Moment de l'encesa dels llums per part dels membres del Consell d'Infants
Llums de Nadal a l'avinguda de l'Onze de Setembre
Activitats infantils
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona