CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Premiats els i les millors de la temporada en la XVII Nit de l’Esport

Premiats els i les millors de la temporada en la XVII Nit de l’Esport

03/12/2018

El Club Ciclista, els Escacs, el Karate i l’Scooter Freestyle s’han endut els premis individuals a millors esportistes de la temporada. L’equip sènior femení del Triatló i l’infantil kata mixte del Karate han estat considerats els millors conjunts. Els premis a la constància s’han repartit entre l’Handbol, l’Atletisme i el Karate.

Aquest divendres s’han lliurat els premis als millors i a les millors esportistes del municipi de la temporada 2017-2018. La XVII Nit de l’Esport ha reunit 360 persones a la Carpa Polivalent El Sorralet. A la vetllada s’han repartit 89 premis i 21 diplomes.

Naiara Moreno, del Karate Montornès, i Erik Ávila, d’Scooter Freestyle, han estat els millors en categoria sènior. És el quart any que Naiara Moreno és reconeguda com la millor esportista sènior, després d’haver rebut el premi els anys 2013, 2015 i 2017. En la categoria infantil els premis han estat per a Laia Rodríguez, del Club Ciclista Montornès, i per a Àlex Villa, dels Escacs Montornès.

El guardó al millor equip sènior ha estat pel sènior femení del Triatló Montornès, mentre que el premi a millor equip infantil se l’ha endut kata mixte del Karate Montornès.

Un any més, es reconeix la constància

La Nit de l’Esport també premia l’esforç i la perseverança en l’esport. Enguany els premis en la categoria sènior se’ls han emportat Júlia Serna, del Karate Montornès, i Roger Abad, de l’Atletisme Montornès.

La recompensa a la constància en categoria infantil ha estat per a Núria Álvarez, del Club Handbol Montornès, i Raul Pérez, del Club Atletisme Montornès.

Arxivat a: Esports, General
Premi a millors esportistes: Erik Ávila (Scooter Freestyle), Laia Rodríguez (Club Ciclista Montornès), Naiara Moreno (Karate Montornès) i Alex Villa (Escacs Montornès)
Millor equip sènior: Femení, Club Triatló Montornès
Millor equip infantil: Kata Mixte, Club Karate Montornès
Premi a la constància: Júlia Serna (Karate Montornès), Raul Pérez (Atletisme Montornès), Roger Abad (Atletisme Montornès) i Núria Álvarez (Handbol Montornès)
Mencions a entitats, XVII Nit de l'Esport
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona