CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Concentració i aturada en suport a una treballadora social agredida a Salt

Concentració i aturada en suport a una treballadora social agredida a Salt

30/11/2018

Una quarantena de persones s'han concentrat al davant del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament per condemnar l'agressió patida per una treballadora social el passat 23 de novembre a Salt, Girona.

A les 12.30 h ha tingut lloc al davant del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament una concentració i aturada de 15 minuts per condemnar l'agressió que va patir el passat 23 de novembre una treballadora de Serveis Socials de Salt, Girona.

La convocatòria ha aplegat una quarantena de persones. La cap de Serveis Socials de l'Ajuntament, Maribel Pinza, ha llegit el comunicat que han emès els col·legis professionals en relació amb aquesta agressió i de denúncia per la situació de desprotecció amb la qual els i les professionals del sector moltes vegades desenvolupen la seva feina.

L'aturada ha estat convocada per CCOO i UGT, juntament amb el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i els Col·legis professionals de Psicologia i d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Serveis Socials
Lectura del comunicat en suport a una treballadora social agredida a Salt
Concentració en suport a una treballadora social agredida a Salt
Concentració en suport a una treballadora social agredida a Salt
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona