CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Millorar competències per trobar feina

Millorar competències per trobar feina

27/11/2018

Una quarantena de persones que es troben en recerca de feina han participat durant els darrers mesos en quatre accions formatives desenvolupades pel departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC)

El departament municipal d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç ha desenvolupat durant els darrers mesos noves accions formatives per tal que les persones que busquen feina puguin millorar les seves expectatives de trobar-ne i en millors condicions.

En total hi han participat una quarantena de persones de diversos perfils i edats, que han millorat competències en igualtat de gènere, medi ambient, cerca de feina i procés de selecció, i ús de l’ordinador.

Paral·lelament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, el departament ha posat en marxa l'elaboració del Pla Director de Desenvolupament Local i continua treballant en el desenvolupament del Consell d'empreses i la Taula per l'Ocupació de Montornès. 

Arxivat a: Promoció Econòmica
Acció formativa a les dependències de l'OPEC
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona