CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > A punt per Sant Sadurní

A punt per Sant Sadurní

22/11/2018

La programació inclou prop d'una quarantena de propostes culturals, lúdiques i esportives per a totes les edats. Els actes es perllongaran fins al 15 de desembre.

En els darrers dies s'ha posat en marxa la programació de la Festa del patró de Montornès, Sant Sadurní, que se celebra cada 29 de novembre. Al voltant d’aquesta data, l’Ajuntament i les associacions del poble han agrupat 36 activitats per a tots els gustos. 

El programa recull propostes tradicionals com la inauguració de l’exposició de costura creativa i treballs artesanals del 28 de novembre, la paella popular del 29 o el correfoc del 30. El Centre d’Estudis de Montornès del Vallès aporta algunes de les novetats, com el Correllengua d'aquest divendres 23, i una sessió d’estudis montornesencs que tindrà lloc aquest dissabte a Can Saurina que donarà veu a persones expertes en la història del poble. 

Enguany, a més, el dia 30 se celebrarà un acte a l'Espai Cultural Montbarri per donar a conèxier el projecte guanyador de la Beca de recerca històrica 2018 i es presentarà el llibre resultant del treball premiat l’any 2014 titulat “De la fàbrica al barri. Quan el carrer tornà a ser nostre” d’Emilio José Sánchez Ortiz. 

L’esport, un clàssic del programa

Les activitats esportives no hi poden faltar, així que les entitats han preparat competicions com el tradicional cros infantil que se celebrarà aquest cap de setmana, escacs, bitlles, atletisme, tennis, ciclisme i petanca.

D'altra banda, la XVII Nit de l’Esport premiarà els i les millors esportistes de la temporada el 30 de novembre, en una gala que tindrà lloc a la Carpa Polivalent el Sorralet i el Club Bàsquet Vila de Montornès presentarà els seus equips de manera oficial l’1 de desembre.

(En l'arxiu adjunt podeu trobar el detall de tota la programació.)

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge de la programació de les Festes de tardor 2018

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona