CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > "No solo duelen los golpes" inicia la campanya del 25N a Montornès

"No solo duelen los golpes" inicia la campanya del 25N a Montornès

13/11/2018

Més d'un centenar d'alumnes de 4t d'ESO han assistit aquest dimarts a l'espectacle "No solo duelen los golpes" de Pamela Palenciano en el marc de la campanya a l'entorn del Dia Internacional contra al violència masclista. Enguany el lema és "El masclisme quotidià també mata".

La campanya del 25N s'ha iniciat aquest dimarts a Montornès amb el monòleg "No solo duelen los golpes" que, per tercer any, ha arribat a Montornès de la mà de Pamela Palenciano. Hi han assistit més d'un centenar d'alumnes de 4t d'ESO. En aquesta edició, la campanya del 25N du el lema "El masclisme quotidià també mata" i posa l'accent en la necessitat de fer visibles les violències masclistes.

Cap de setmana ple de propostes

El gruix de les activitats de la programació es concentrarà del 23 al 25 de novembre. El dia 23 hi haurà una xerrada sobre joguines no sexistes i la presentació de la campanya  "La igualtat, el millor regal" al Centre Infantil Pintor Mir. Aquest mateix dia hi haurà teatre gestual a l'Espai Cultural Montbarri amb l'espectacle "Gàbia" de la companyia Jungle Low Mask i el dissabte 24, el Ballet Imperial de la Reina Rosamunda presenta "El meu princep blau".  Al vespre, als jardins de l'Ajuntament hi haurà una acció artística de record a les víctimes de la violència masclista, organitzada per la Taula per la Igualtat amb la col·laboració del Ball de Diables i Drac de Montornès.  

25N 

El 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència masclistes, es durà a terme una caminada contra la violència masclista de 90 minuts amb inici a la plaça de la República i final als jardins de l'Ajuntament on es llegirà el manifest institucional. A la tarda, el Centre d'Estudis proposa un cinefòrum a Can Saurina sobre la pel·lícula "La Teta asustada" de Claudia Llosa.

Més activitats

La programació es complementa amb propostes com el XXXV Cross escolar del Club d'Atletisme, l'exposició "Montserrat Abelló, visc i torno a reviure" que es podrà veure a partir del 23 de novembre a la Biblioteca i activitats coeducatives adreçades a l'alumnat de primària i del Pla de Transició al Treball.

Arxivat a: Igualtat
Monòleg "No solo duelen los golpes" a Montbarri
Pamela Palenciano al monòleg "No solo duelen los golpes"

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona