CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocatòria de subvencions per a projectes de Cooperació Internacional

Convocatòria de subvencions per a projectes de Cooperació Internacional

09/11/2018

L'Ajuntament destinarà 16.500 euros en ajuts a entitats sense ànim de lucre que treballin al municipi i que desenvolupin projectes de cooperació internacional. Les sol·licituds es poden presentar fins al 5 de desembre.

Aquests dies s'ha obert la convocatòria de subvencions per a projectes de Cooperació Internacional al desenvolupament. Hi poden accedir entitats locals, agrupacions sense ànim de lucre i entitats dedicades a la cooperació que, tot i no ser de Montornès, hi desenvolupin activitats.

Projectes coherents amb l'agenda mundial 2030

Els projectes han de respondre a les necessitats de la població beneficiaria i han de ser coherents amb els objectius de desenvolupament del país destinatari en el marc de l’agenda mundial 2030, aprovada per l'Assemblea de les Nacions Unides el 2015. Entre els requisits que han de complir els projectes hi ha el respecte a la identitat històrica, cultural i les condicions d’equitat i de respecte a la diversitat de la població. També han de servir per generar i impulsar l’autogestió, l’autonomia i l’autosuficiència de la població a qui vagin destinats. Les propostes han d'anar acompanyades d'activitats de sensibilització a Montornès.

El Consell de Solidaritat i Cooperació serà qui valorarà els projectes i proposarà l'atorgament de les subvencions que finalment aprovarà la Junta de Govern Local.

L’entitat o agrupació de persones beneficiàries tindran temps per executar el projecte subvencionat fins al 30 de setembre de 2019.

Les sol·licituds per als ajuts es poden presentar fins al 5 de desembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o telemàticament a través de la instància generica de la Seu Electrònica. En tots els casos cal emplenar els formularis i adjuntar la documentació que es descriu en les bases de la convocatòria. 

Més informació al departament municipal de Cooperació Internacional ((Necessites javascript per veure aquest correu-e) ; telèfon 935721170 de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h).

Arxivat a: Cooperació
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona