CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més joves del Programa de Garantia Juvenil en pràctiques

Més joves del Programa de Garantia Juvenil en pràctiques

08/11/2018

Per tercer any, l'Ajuntament ha contractat joves en pràctiques del programa de Garantia Juvenil de Catalunya. Enguany han estat tres noies que desenvoluparan tasques a diversos departaments.

En els darrers dies han començat a treballar per l'Ajuntament tres joves d'entre 19 i 22 anys amb contracte de pràctiques. És la tercera vegada que l'Ajuntament s'ha acollit als ajuts del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya per poder donar una oportunitat laboral a joves del Programa de Garantia Juvenil. Les tres joves han estat contractades per sis mesos per donar suport a la Secretaria del Consistori, al departament de Mitjans de Comunicació i al d'Organització i Desenvolupament del Personal.

El procés de selecció es va fer entre els mesos de setembre i octubre. La convocatòria, un any més, s'adreçava a joves d'entre 16 i 29 anys sense feina i que haguessin finalitzat estudis universitaris, cicles formatius de grau mig, superior o certificat de professionalitat.

Amb aquests, ja són 11 els joves que han pogut fer pràctiques a l'Ajuntament en els darrers anys en el marc del Programa de Garantia Juvenil, subvencionat pel Fons Social Europeu amb la iniciativa “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”. 

Arxivat a: Ajuntament, Joventut, Promoció Econòmica
Les joves del Programa de Garantia Juvenil amb l'alcalde, José A. Montero
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona