CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament destinarà 16.300 euros a ajuts per a projectes integradors de la diversitat funcional

L'Ajuntament destinarà 16.300 euros a ajuts per a projectes integradors de la diversitat funcional

07/11/2018

La convocatòria de subvencions s'adreça a entitats sense ànim de lucre que desenvolupin projectes inclusius i que promoguin la integració de persones amb diversitat funcional. Les sol·licituds es poden presentar fins al 19 de novembre.

La Junta de Govern Local ha aprovat, per primera vegada al municipi, una convocatòria de subvencions destinades a incentivar els projectes que afavoreixin la integració de persones amb diversitat funcional. Els ajuts, promoguts pel departament de Polítiques d'Igualtat, s'adrecen a entitats, associacions i agrupacions sense ànim de lucre. En total s'hi destinaran 16.300 euros.

Els projectes han de tenir com a objectiu fomentar els drets i deures, la igualtat, la participació i la lluita contra l’estigma per a la plena integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional. Així, es valoraran els projectes de lleure que afavoreixin la inclusió, les accions que fomentin la incorporació de persones amb diversitat funcional en les activitats socials i culturals del municipi, el foment de l'esport adaptat i les actuacions de suport i acompanyament a les persones afectades i el seu entorn familiar.

Ampliant l'horitzó de les Polítiques d'Igualtat

Un dels objectius de la regidoria de Polítiques d'Igualtat és anar incorporant nous aspectes de la realitat, més enllà de la igualtat de gènere que, amb tot, continua sent l'eix central de les seves actuacions. Una d'aquestes realitats és la de les persones amb diversitat funcional que, en molts casos, pateixen discriminacions i es veuen excloses de participar com la resta de ciutadania en les activitats que es desenvolupen al poble.

Les sol·licituds per als ajuts a projectes sobre la diversitat funcional es poden presentar fins al 19 de novembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o telemàticament a través de la instància generica de la Seu Electrònica. En tots els casos cal emplenar els formularis i adjuntar la documentació que es descriu en les bases de la convocatòria. 

El departament d'Igualtat ofereix suport per a la presentació de la sol·licitud i els projectes a les entitats que ho necessitin. Es poden adreçar al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 935688127 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts i dijous, també de 16 a 20 h).

Arxivat a: Igualtat
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona