CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les pantalles i l'ús de les noves tecnologies, centre de crítica i debat

Les pantalles i l'ús de les noves tecnologies, centre de crítica i debat

26/10/2018

A l'entorn de 90 professionals han participat aquest divendres en la I Jornada de formació Crítica organitzada pel CRITIC, el Servei de prevenció en el consum de drogues, pantalles i riscos associats de la Mancomunitat del Galceran, presidida per Montornès. La jornada ha tingut lloc al Centre Cultural de Vilanova del Vallès.

Les pantalles, vistes com un paradigma socioeducatiu, han centrat la I Jornada de Formació Crítica, organitzada pel CRITIC, el pla comú que aplega les estratègies en prevenció del consum de drogues, pantalles i altres riscos associats dels municipis que formen part de la Mancomunitat del Galzeran.

A l'entorn de 90 professionals d'àmbits com l'educació, la salut, la participació o la seguretat ciutadana, procedents de municipis de dins i de fora de la comarca, han assistit a les ponències i participat en els tallers que s'han realitzat.

El psicòleg Joan Bernabeu i Farrús ha parlat dels usos adolescents de les TIC i la doctora en Antropologia i Comunicació, Núria Araüna i Baró, sobre què és i com es forja la identitat digital, en l'entorn d'Internet i les xarxes socials.

També s'han desenvolupat tres tallers simultanis: un d'anàlisi crítica de les pantalles a càrrec de l'entitat Educació per a l'Acció Crítica (EdPAC); un altre sobre la perspectiva de gènere als entorns TIC, amb la cooperativa Candela, i un darrer sobre la sobirania tecnològica i el ciberfeminisme, dirigit pel col·lectiu Donestch.

L'alcaldessa de Vilanova, Yolanda Lorenzo, i l'alcalde de Montornès, José A. Montero, han estat els encarregats d'inaugurar i cloure la jornada.

Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut
Una de les ponències de la I Jornada de formació crítica
Taller d'Anàlisi crítica sobre pantalles
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona