CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Mobilització veïnal contra el tancament de l’oficina del BBVA a Montornès Nord

Mobilització veïnal contra el tancament de l’oficina del BBVA a Montornès Nord

24/10/2018

Aquest dimecres, representants veïnals, acompanyats pel regidor del barri de Montornès Nord, Juan José Fernández, han lliurat 1.081 signatures a l’entitat BBVA per demanar que no es tanqui l’oficina del carrer de Federico Garcia Lorca.

Prop d’un centenar de persones s’han concentrat aquest dimecres al matí a les portes del BBVA a Montornès Centre per protestar contra el tancament de l’oficina de l’entitat a Montornès Nord. Durant uns minuts han tallat el trànsit de l’avinguda de l’Onze de setembre i representants veïnals, acompanyats pel regidor del barri Juan José Fernández, han lliurat al representant de BBVA 1.081 signatures en contra del tancament de la sucursal.

El representant de BBVA s’ha compromès a fer arribar les signatures a Madrid i ha assegurat que el banc intentarà allargar el tancament de l’oficina fins al 9 de desembre. En un principi, la clausura estava prevista per al 25 de novembre.  

El veïnat duu a terme mobilitzacions al municipi des de mitjans de setembre, quan es va saber que el BBVA tancaria la seva sucursal a Montornès Nord. Aquesta decisió deixa el barri sense cap oficina bancària. Entre les accions que s'han dut a terme hi ha hagut la recollida de les signatures que s'han lliurat aquest dimecres, concentracions, assemblees, xerrades i taules informatives. L'Ajuntament, a més de donar suport a la mobilització veïnal, està fent gestions per evitar que Montornès Nord es quedi sense cap entitat financera. 

Arxivat a: Ciutadania, General
Tall del trànsit a l'avinguda de l'Onze de setembre, contra el tancament de l'oficina de BBVA a Montornès Nord
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona