CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Obertes les inscripcions per a la XXVII Marxa Popular

Obertes les inscripcions per a la XXVII Marxa Popular

04/10/2018

El Club Atletisme Montornès ha obert el termini d’inscripció per a la prova que es durà a terme el diumenge 28 d’octubre. Enguany, les samarretes lluiran un llaç rosa i el lema "Marxem contra el càncer de mama".

Un any més, el Club Atletisme Montornès organitza la Marxa Popular. Es tracta d’una prova que ofereix un recorregut de 8 km i un altre de 14 km per l’entorn del municipi i el Parc de la Serralada Litoral.

L'organització ha establert un límit de 3.000 inscrits. Els dorsals tenen un preu de 8 euros i es poden adquirir en línia al web del club. Els participants rebran una samarreta, una bossa de productes Henkel, entrepà i avituallament.

Marxem contra el càncer de mama 

Enguany, el Club Atletisme Montornès s’ha volgut sumar a la commemoració del Dia Internacional contra el càncer de mama que es commemora el 19 d’octubre. Les samarretes commemoratives de la marxa portaran un llaç rosa ei el lema "Marxem contra el càncer de mama". Les persones que vulguin poden fer el recorregut amb una samarreta de color rosa per mostrar el seu suport. Abans de la sortida es farà un acte de reconeixement a totes les dones afectades. 

La Fundació  Oncovallès donarà informació sobre el càncer de mamà i a més d’oferir  material de sensibilització sobre el tema. La iniciativa compta amb el suport dels departaments d’igualtat i promoció de la salut de l’Ajuntament de Montornès.

Els dorsals també es poden comprar a diversos establiments de Montornès: Farmàcia La Bòbila (c. Major, 55), Bar Plaza del Pueblo (Montornès Nord), El Gato con Botas (c. de Balmes, 12), Electrodomèstics Fabregat (c. de Balmes, 3-5), Papereria Enric (c. del Riu Mogent, 4) i Panaderia La Bóbila (c. Major, 57); i a Montmeló: Ràpid la Quintana (c. de Lluís Companys, 4).

L’Atletisme Montornès aprofita aquesta activitat esportiva per fer una recollida d’aliments que lliurarà a Càritas Montornès.

La Marxa Popular es fa el 28 d’octubre a les 9 del matí. El tret de sortida és al final del carrer Major, a la Bòbila.

Arxivat a: Esports
Inscripcions XXVII Marxa Popular
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona