CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Persones refugiades, avui

Persones refugiades, avui

03/10/2018

L'Ajuntament promou la segona campanya de sensibilització sobre la situació de la població refugiada. La programació es desenvoluparà del 5 al 29 d'octubre.

Per segon any es desenvoluparà a Montornès una campanya per sensibilitzar sobre la situació extrema que viuen les persones que cerquen refugi fugint de la guerra, la pobresa i la persecució. Del 5 al 27 d'octubre es podrà visitar a la Sala d'exposicions de Can Saurina "Rostres de la Mediterrània" de la plataforma ciutadana Stop Mare Mortum. A través d'il·lustracions, l'entitat denuncia la realitat de milers de persones que es veuen abocades a travessar la Mediterrània en unes condicions que, en molts casos, els fan deixar-hi la vida. Durant la inauguració, que tindrà lloc el 5 d'octubre a les 19 h, l'Esplai Panda, lliurarà a Stop Mare Mortum els diners recaptats durant la celebració del darrer Parc de Nadal.

Teatre i cinema conscient i compromès

També s'ha inclòs en la programació, l'espectacle "Engrunes" de Rumb Teatre, una reflexió sobre el desarrelament que es podrà veure el 20 d'octubre a l'Espai Cultural Montbarri. El 28 d'octubre, el centre d'Estudis de Montornès proposa un cinefòrum a Can Saurina a l'entorn del documental "Hijos de las nubes". El treball audiovisual, dirigit per Alvaro Longoria, compta en el repartiment amb Javier Bardem. Abans de la projecció es passaran els curtmetratges presentats a la III Gala Crispeta d'Or, celebrada l'any passat a Montornès amb les fronteres i les històries de les persones migrades com a temàtica central.

En el marc de la campanya de sensibilització, el 29 d'octubre es durà a terme a l'Ajuntament una sessió formativa adreçada al personal tècnic municipal.

Arxivat a: Ciutadania, Cooperació
Imatge de la campanya "Persones refugiades, avui"

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona