CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Arrenca la segona fase de les obres del carrer de la Llibertat

Arrenca la segona fase de les obres del carrer de la Llibertat

24/08/2018

El 27 d'agost es donarà inici a la segona fase dels treballs de reurbanització de la via. L'àmbit d'actuació d'aquesta etapa compren el tram que va des de l'Escola Marinada fins al carrer de les Tres Creus i tindrà una durada prevista de cinc mesos.

Les obres de reurbanització del carrer de la Llibertat enfilaran, a partir de dilluns, la seva segona fase.

Aquesta nova etapa dels treballs té una durada prevista de cinc mesos i abastarà des de l'Escola Marinada fins al carrer de les Tres Creus, a l'altura de la plaça de la Pèrgola.

Entre altres afectacions, l'acció comportarà que la via, en aquest tram, sigui d'un sol sentit de pujada. A més, els vianants hauran de circular-hi per la vorera del costat esquerre o bé desviar-se i travessar el carrer del Nou d'Abril, la plaça del Sud i la plaça del Poble.

Afectacions en el servei d'autobús

Canvi de recorregut:
El vehicle pujarà pel carrer de la Llibertat en comptes de fer-ho per l'avinguda del Riu Mogent i el carrer de Federico García Lorca. En direcció a Montmeló, l'autobús passarà pels carrers d'Antonio Machado, del Vallès i de les Tres Creus fins arribar a la intersecció amb l'avinguda del Riu Mogent, on reprendrà el seu recorregut habitual.

Canvi en les parades:
La parada de l'avinguda del Riu Mogent - carrer del Nou d'Abril quedarà anul·lada, mentre que la del carrer de Federico García Lorca es traslladarà al carrer d'Antonio Machado, concretament darrere de l'antic quiosc.

Un pla per etapes

El projecte de reurbanització del carrer de la Llibertat està dividit per fases amb l'objectiu de limitar les afectacions. L'etapa inicial va començar a principis d'abril i abasta des del Mercat Nuestra Señora del Carmen fins al número 8 del carrer. Està previst que aquesta part de les obres finalitzi a l'acabar el setembre. Entre les millores que contempla l'acció hi ha la substitució del paviment i de l'enllumenat, la renovació de la xarxa d'aigua potable i la instal·lació d'una canalització per a una xarxa de telecomunicacions.

A més, a finals de juliol es va donar inici a les tasques al davant de l'Escola Marinada per tal que aquests treballs puguin estar acabats abans de l'inici del curs escolar.

Les obres van a càrrec de l'empresa Hercal Diggers i l'import d'adjudicació és de 2.290.251,10 € (IVA inclòs). La decisió de la Generalitat de prorrogar els ajuts del Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord fins al desembre de 2019 farà que l'ens català assumeixi el 50% del cost que li correspon pel projecte. La durada total dels treballs és de catorze mesos.

Arxivat a: PII Montornès Nord, Via pública
Intersecció entre el carrer de la Llibertat i el carrer de les Tres Creus
Carrer de la Llibertat a l'alçada de l'Escola Marinada
La primera fase dels treballs té lloc entre el Mercat Nuestra Señora del Carmen i el número 8 del carrer

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona