CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Reforç escolar, també a l’estiu

Reforç escolar, també a l’estiu

30/07/2018

Una setantena d'alumnes de primària i de secundària han participat aquest mes de juliol en programes de reforç escolar promoguts per l'Ajuntament.

Una trentena d’alumnes de secundària han assistit durant les darreres setmanes a l’aula de reforç escolar promoguda en el marc del Pla Educatiu d’Entorn. Els alumnes s'han distribuït per nivells i han comptat amb el suport d’una educadora de l’Associació REIR. L’acció, que s'ha desenvolupat al Casal de Cultura, ha comptat amb el finançament del programa Proeducar del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

D’altra banda, el departament municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament ha desenvolupat el projecte Deures d’estiu per a alumnes de 3r a 6è de primària. En aquest cas, s'ha donat continuïtat al programa de reforç que es desenvolupa durant el curs a l’aula d’estudi Marinada. Enguany hi han participat 45 infants, distribuïts en grups reduïts que han rebut una hora i mitja de suport setmanal. Les sessions s'han dut a terme a l’AFA Marinada, a l’Escola Can Parera i a la Biblioteca en horaris de matí i tarda.

Arxivat a: Educació, Serveis Socials
Aula de reforç escolar a l’estiu per a alumnes de secundària
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona