CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El concurs La samarreta viatgera, aliat de la campanya "NO és NO"

El concurs La samarreta viatgera, aliat de la campanya "NO és NO"

29/06/2018

L’Ajuntament ha convocat novament el concurs fotogràfic La samarreta viatgera, un certamen que pretén donar a conèixer la Festa Major de Montornès arreu del món. En aquesta edició les bases inclouen un premi especial relacionat amb la campanya "No és no". Les imatges es poden presentar fins al 7 de setembre.

Aquests dies s'han publicat les bases d'una nova edició del concurs La samarreta viatgera. Per participar només cal fer una fotografia amb la samarreta de la Festa Major 2018 com a protagonista. Tant se val que sigui a prop o lluny de Montornès, l'important per participar és que la samarreta llueixi en algun àmbit fora de l'estrictament relacionat amb la Festa Major del poble.

Premi especial #NoésNo

Les bases del concurs inclouen dos premis per a les millors fotografies dotats amb caixes regal d’experiències: Un primer per valor de 80 € i un segon de 50 €., Com a novetat d’enguany, també hi ha un premi dotat amb el joc de taula Feminismos reunidos.

Per optar a aquest premi cal que la samarreta de la Festa Major inclogui escrit un eslògan reivindicatiu contra les agressions sexistes.

La frase guanyadora serà utilitzada durant la Festa Major en el marc de la campanya "NO és NO, tinguem la festa en pau", que promou el departament d'Igualtat de l'Ajuntament.

El més destacat de les bases 

Cada concursant pot presentar al certamen un màxim de 3 fotografies. Per participar al concurs cal penjar les imatges a Instagram amb l’etiqueta #SVMontornes, tenir el perfil obert i ser seguidor del compte @ajmontornes. També es poden enviar per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant nom, cognoms i telèfon de contacte.

Les propostes que optin al premi especial NO és NO han d’estar identificades amb l’etiqueta #NOésNO. La data límit per participar és el 7 de setembre a les 23.59 h. La samarreta de la Festa Major es pot adquirir als establiments Frutos secos Ike (c. Major, 16), El gato con botas (c. de Jaume Balmes, 12) i Pollería Angelita (Mercat Ntra. Sra. del Carme). El preu és de 5 €.

Arxivat a: Cultura i festes, General
Samarretes de la Festa Major 2018

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona