CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament i el Circ Raluy tornen a col·laborar per apropar el circ a la ciutadania

L’Ajuntament i el Circ Raluy tornen a col·laborar per apropar el circ a la ciutadania

26/06/2018

Aquesta setmana s'ha formalitzat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el circ Raluy. L'objectiu del document és apropar el món del circ tradicional al públic infantil i recull un apartat dedicat a les persones usuàries dels programes dels Serveis Socials.

Per tercer any consecutiu, el Circ Raluy ha fet parada a Montornès coincidint amb l'època estival.

Novament circ i Ajuntament han acordat col·laborar per apropar l'espectacle a la població. El conveni recull l'atorgament d'entrades al públic infantil i d'invitacions a les persones usuàries dels programes dels Serveis Socials de l'Ajuntament. En els darrers dies el circ també ha participat en les activitats socioculturals de les Festes de Sant Joan, a Montornès Nord.

Aquest dilluns s'ha formalitzat la signatura de la col·laboració entre ambdues parts. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero, de la regidora de Cultura, Helena Ollé i de la copropietària i artista del circ, Lluïsa Raluy.

D'altra banda, el Circ Raluy ha tornat a escollir Montornès per estrenar un dels seus espectacles. Al 2015 el públic de Montornès ja va ser el primer a veure Circ Raluy Legacy que durant els darrers dos anys ha voltat per Catalunya i València. Enguany assistirà a l'estrena de The Magic Formula, amb què la companyia iniciarà la nova gira. Les actuacions seran del 28 de juny a l'1 de juliol en diversos horaris.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Serveis Socials
L'alcalde i la regidora de cultura amb Luisa Raluy
Signatura del conveni entre l'Ajuntament i el Circ Raluy
Un dels assajos del nou espectacle del circ
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona