CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Apurant el curs amb la Setmana de l'Energia i la Fira del Turisme de la Mediterrània

Apurant el curs amb la Setmana de l'Energia i la Fira del Turisme de la Mediterrània

22/06/2018

L'Escola Palau d'Ametlla i l'Institut Vinyes Velles han celebrat durant els darrers dies activitats relacionades amb la setmana de l'energia. L'Institut Marta Mata ha celebrat, per tercer any, la seva Fira de Turisme de la Mediterrània.

L'alumnat de secundària de l'Institut Vinyes Velles ha participat aquesta setmana en un taller de cuina solar en què han pogut comprovar com amb només l'escalfor del sol es pot arribar a generar l'energia necessària per cuinar un àpat. L'activitat s'emmarca en la Setmana de l'energia i és un dels recursos que, gràcies a l'ajut de la Diputació, l'Ajuntament ofereix a les escoles per al foment l'ús responsable de l'energia.

Formant part del mateix programa, fa uns dies l'alumnat de l'Escola Palau d'Ametlla va participar en l'Actiwatt. un joc relacionat amb projecte europeu Euronet 50/50 max que de manera divertida permet consolidar conceptes relacionats amb l'eficiència i l'estalvi energètic.

Aquesta setmana, també l'Institut Marta Mata ha dut a terme activitats extraordinàries. En el seu cas, la plaça de Pau Picasso ha acollit la FITUR, la Fira de Turisme que l'alumnat de 2n d'ESO prepara des de fa tres anys per treballar el respecte i valors de la cultura i patrimoni dels països banyats per la Mediterrània.

Arxivat a: Ciutadania, Educació
Taller de cuina solar a l'INS Vinyes Velles
Fira de Turisme de la Mediterrània de l'Institut Marta Mata
Jugant a l'Actiwatt a l'Escola Palau d'Ametlla
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona