CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Darrers dies per inscriure’s al curs de monitor/a de lleure i agent de salut

Darrers dies per inscriure’s al curs de monitor/a de lleure i agent de salut

14/06/2018

El Centre Juvenil Satèl·lit acull un curs de monitor i monitora de lleure i una formació d’agents de salut. Les inscripcions es poden fer fins al 18 de juny.

El 25 de juny comença un curs de monitor/a de lleure i una formació d’agents de salut al Centre Juvenil Satèl·lit. El curs de monitor/a de lleure s’adreça a persones majors de 18 anys que vulguin adquirir els coneixements necessaris per treballar amb infants i joves en l’àmbit de les activitats de lleure.

La formació consta d’una part teòrica de 100 hores presencials i 50 hores en línia i d’una part pràctica de 160 hores. El curs té un preu mínim de 131,25 euros i es durà a terme del 25 de juny al 27 de juliol al Centre Juvenil Satèl·lit. L’horari de la formació és de dilluns a divendres de 8.30 a 12.30 h.

Una vegada superat el curs, les persones participants rebran un títol acreditatiu que els permetrà treballar com a monitors/es de lleure en esplais, casals d’estiu, casals infantils i colònies.

Formació d’agents de salut

El jovent també té l’opció de formar-se de manera gratuïta com Agent Jove de Salut. La Mancomunitat del Galzeran proposa aquest propograma que té l’objectiu de formar un grup de voluntaris en matèria de prevenció i promoció de la salut, drogodependències, relacions sexuals, autoestima, alimentació i habilitats socials; per tal que puguin arribar a dissenyar i implementar campanyes per intervenir en el seu grup d’iguals.

La formació consta de 32 hores teòriques i 10 hores de pràctiques i es duu a terme del 25 de juny a l’11 de juliol al Centre Juvenil Satèl·lit. El curs es fa de dilluns a divendres de 12.30 a 15 h.

Les persones interessades poden fer els dos cursos, el de monitor de lleure i el d’agent de salut, o només fer-ne un.

El termini per inscriure’s finalitza el dilluns 18 de juny. Les inscripcions per la formació d’agent de salut es poden fer al web serveicritic.wordpress.com i les del curs de monitor/a de lleure es poden fer a través del WhatsApp del Centre Juvenil Satèl·lit 673 532 609.

Arxivat a: Joventut
Cartell curs de monitor/a de lleure i d'agent de salut

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona