CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els participants als POL 2017 reben les acreditacions formatives

Els participants als POL 2017 reben les acreditacions formatives

17/05/2018

Aquest dimecres s'ha dut a terme el lliurament d'acreditacions formatives a les 31 persones contractades a través dels Plans d'Ocupació Local (POL) 2017. El programa ha permès desenvolupar 12 projectes en els àmbits de manteniment, jardineria i obres, control de la via pública , tasques administratives i serveis socials.

Els Plans d'Ocupació 2017 han donat feina a 31 persones (6 més que al 2016) de les quals, 15 són majors de 45 anys.

Acompanyant la feina, les persones participants han rebut formació transversal en matèries com la igualtat de gènere, la prevenció de riscos laborals i han assistit a sessions d'orientació laboral. A més, en funció dels perfils professionals, s’han impartit continguts específics en jardineria i horticultura, atenció domiciliària i manteniment d'espais urbans, entre altres. Han estat 725 hores de formació. Aquesta setmana s'ha fet el lliurament de diplomes i acreditacions a les persones participants.  

Més de 130 persones contractades i 69 projectes desenvolupats 

Els Plans d’Ocupació Local es van posar en marxa a Montornès l'any 2013 per ajudar a alleugerir la difícil situació econòmica que afecta algunes famílies del poble. Des de llavors, l’Ajuntament n'ha assumit la despesa en solitari. El 2017 s'hi van dedicar 520.378,90 euros. El conjunt d’actuacions desenvolupades (incloent les de 2017) han representant la contractació de 137 de persones i el desenvolupament de 69 projectes municipals. Els recursos dedicats als Plans d’Ocupació Local es xifren en 2.063.155,98 €.

Arxivat a: Ajuntament, Promoció Econòmica
Participants al POL 2017: Administratives, brigada de Serveis Socials, agent cívic, conserges i brigada municipal
Participants al POL 2017: Brigada jove i brigada municipal de neteja i obres
Participants al POL 2017: Brigada d'obres i manteniment
Participants al POL 2017: Brigada de neteja i brigada d'obres
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona