CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El jardí urbà de Montornès Nord dona la benvinguda a la primavera

El jardí urbà de Montornès Nord dona la benvinguda a la primavera

04/05/2018

Alumnes de l’Escola Marinada, joves del Centre Juvenil Satèl·lit i veïns del barri han participat en una plantada a "El nostre jardí".

Aquest dijous s'ha dut a terme per tercer any la plantada de primavera al jardí urbà situat als darreres del carrer del Nou d'abril.

L'alumnat de l’Escola Marinada, joves del Centre Juvenil Satèl·lit i veïns a títol individual, amb el suport de la brigada, han participat en la plantada. S'hi han conreat varietats florals com les hortènsies i les roses i herbes aromàtiques com la Maria Lluisa, l'espígol, la farigola o el romaní. A més, s'ha reservat un espai on cadascú ha pogut aportar la varietat floral que ha volgut.

Durant l'any són els alumnes de Marinada i els joves del Satèl·lit qui s’ocupen de forma setmanal de regar el jardí i fer-ne el manteniment. 

D'on va sorgir "El nostre jardí"?

El de Montornès Nord és el primer jardí comunitari del municipi. Es va posar en marxa el maig de 2016 amb la col·laboració del veïnat, de membres del Casal de la Gent Gran de Montornès Nord, del Centre Juvenil Satèl·lit i de l’Escola Marinada.

La iniciativa havia sorgit mesos abans, l’any 2015, quan l’Oficina del Barri, l’equip urbanístic del Pla Estel i el veïnat van decidir donar-li un nou ús als darreres dels edificis del carrer del Nou d'abril, un espai que amb el temps s’havia degradat. La iniciativa ha servit per promoure la convivència entre els veïns del barri i entre generacions, ja que hi col·laboren persones de totes les edats.

Arxivat a: Ciutadania
Plantada al jardí urbà amb joves del Centre Juvenil Satèl·lit
Plantada al jardí urbà amb joves del Centre Juvenil Satèl·lit
Plantada al jardí urbà amb l'escola Marinada
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona