CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Equip d'Atenció Primària de Montornès-Montmeló torna a ser el millor valorat

L’Equip d'Atenció Primària de Montornès-Montmeló torna a ser el millor valorat

19/04/2018

L’equip ha estat valorat novament com a el millor de l'Àrea Metropolitana Nord en l’estudi que la Generalitat elabora sobre la feina diària del personal que treballa als Centres d'Atenció Primària.

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Montornès-Montmeló, ha estat guardonat com a millor equip de tot el 2017 en la quarta Jornada de Benchmarking de l’atenció primària de l’àrea Metropolitana Nord, organitzada per l’Institut Català de la Salut (ICS). La Jornada es va celebrar el 13 d'abril a Llinars i va aplegar més de 300 professionals de l'ICS i dels equips d’atenció primària del territori.

L'equip de Montornès-Montmeló ja havia estat reconegut dues vegades amb anterioritat com al millor de l'Àrea Metropolitana Nord. L’estudi avalua la feina diària en termes, per exemple, d’efectivitat, d’eficiència, d’accessibilitat, de capacitat resolutiva i de satisfacció de les persones usuàries. L’informe també recull el treball del personal, el compromís, la implicació, la constància, la dedicació i el respecte a les necessitats dels pacients.

Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut
Equip d'Atenció Primària Montornnès-Montmeló (Foto: ICS)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona