CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El tram del carrer de Can Parera que accedeix al dels Castanyers seguirà sent de sentit únic

El tram del carrer de Can Parera que accedeix al dels Castanyers seguirà sent de sentit únic

23/03/2018

La consulta duta a terme per l'Ajuntament entre el veïnat del barri de Can Parera ha donat com a resultat el manteniment del sentit únic de circulació al tram del carrer de Can Parera que enllaça amb el carrer dels Castanyers. Es proposava el doble sentit en aquest tram com a opció per millorar la mobilitat i l'accés a l'aparcament habilitat a tocar del Camí Fluvial mentre durin les obres de construcció de l'Escola Palau d'Ametlla.

El veïnat de Can Parera s'ha pronunciat sobre la possibilitat que el tram del carrer de Can Parera que enllaça amb el dels Castanyers passi a ser de dos sentits de circulació. La decisió ha estat mantenir un sol sentit de circulació en aquest tram.

A la convocatòria, organitzada per l'Ajuntament, hi podien participar els 210 habitatges que conformen el barri de Can Parera. La consulta es va desenvolupar entre el 20 de febrer i el 9 de març. Es van recollir 68 vots, la qual cosa significa un 32% de participació.

El resultat final va ser de 41 vots (60%) a favor de mantenir el sentit únic i de 27 (40%) a favor de convertir el tram en una via de doble sentit.

La proposta s'havia plantejat com a possible millora de la mobilitat mentre durin les obres de l'Escola Palau d'Ametlla. També es pretenia facilitar l'accés a la nova zona d'aparcament provisional ubicada a tocar del Camí Fluvial.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Via pública
Carrer de Can Parera i confluència amb el carrer dels Castanyers
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona