CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Escola Mogent: escola verda compromesa amb el medi ambient

L'Escola Mogent: escola verda compromesa amb el medi ambient

20/03/2018

Més d'un centenar d'alumnes de l'Escola Mogent han participat aquest dimarts en una acció de neteja i reciclatge al bosc del turó del Pedró.

L'Escola Mogent continua desenvolupant actuacions dins del seu projecte d'Escola Verda. Aquest dimarts, amb la col·laboració de l'Ajuntament, s'ha dut a terme una activitat dedicada al reciclatge. Hi han participat un total de 114 alumnes d'entre 6 i 8 anys (1r i 2n de primària). L'alumnat ha fet un recorregut des de l'escola fins al turó del Pedró. Durant el trajecte s'han recollit a l'entorn de 120 quilos de deixalles que posteriorment han après a destriar per fraccions (paper, cartró, vidre, orgànica i rebuig). 

Escola Verda des de 2015

L'Escola Mogent va rebre el distintiu d'Escola Verda que atorga el Departament d'Educació de la Generalitat l'any 2015. El centre desenvolupa un pla propi d'actuacions amb el compromís de l'equip docent. El centre compta amb un hort i un menjador ecològics des de fa anys i duu a terme accions per fomentar l’estalvi energètic i d’aigua, la recollida selectiva de residus, i la implantació d’hàbits com l’ús de gots personalitzats i carmanyoles per reduir la utilització d’articles d’un sol ús. L'escola també va crear fa uns anys entre l'alumnat la figura de l'ecodelegat, que vetlla pel compliment i la promoció dels valors d'Escola Verda.

Arxivat a: Ajuntament, Educació, Medi Ambient
Alumnes de l'Escola Mogent han netejat el bosc i après a reciclar
Alumnes de l'Escola Mogent han netejat el bosc i après a reciclar
Alumnes de l'Escola Mogent han netejat el bosc i après a reciclar
Alumnes de l'Escola Mogent han netejat el bosc i après a reciclar
Alumnes de l'Escola Mogent han netejat el bosc i après a reciclar
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona