CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Mitja arriba a la seva 25a edició!

La Mitja arriba a la seva 25a edició!

15/03/2018

Aquest dimarts s'ha presentat la 25a edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca que se celebrarà el 25 de març. L'organització ha reconegut persones, patrocinadors i institucions que han estat presents al llarg d'aquests 25 anys.

Un centenar de persones han assistit, aquest dimecres, a la presentació de la 25a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca al Centre Cultural de La Roca. Un any més, el Club Atletisme Montornès organitza la Mitja Marató, la cursa dels 6 km i la Mini Marató Solidària, la cursa adreçada a infants nascuts entre el 2005 i el 2015.

L'organització ha reconegut les persones, patrocinadors i institucions que han estat presents en cada una de les 25 edicions de la Mitja Marató. Els homenatjats han estat Ràdio Montornès, els voluntaris Rubén Piña, José María García, Josep Cumí i Rafa Carrillo i l'alcalde de Montornès José A. Montero.

A més, aquesta edició de la cursa compta amb l'atleta Jesús A. García Bragado com a padrí. García Bragado és campió del món de marxa atlètica i en la seva trajectòria esportiva suma 7 Jocs Olímpics i 12 Campionats del Món.

L'acte també ha comptat amb la presència dels alcaldes de La Roca del Vallès,Carles Fernández; Vilanova del Vallès, Yolanda Lorenzo; i Montmeló, Antoni Guil; el representant de l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona, Jordi Torrents; el Vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme, Josep M. Antentas i de representants de les entitats i empreses patrocinadores que fan possible la prova.

Exposició "25 anys de la Mitja"

La Biblioteca de Montornès acull, fins al 24 de març, una exposició amb fotografies, cartells,  samarretes i objectes que permeten veure la evolució de la Mitja Marató de Montornès al llarg de les seves 25 edicions.

Accions solidàries

La Mitja torna a fer visible el seu costat més solidari. Per cada inscripció a la Mitja i a la prova dels 6 km, Henkel farà una aportació de 0.5 € que enguany es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple. La recaptació íntegra de la Mini Solidària anirà a la Creu Roja de Granollers. A més, el mateix dia de la Mitja es donarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada imatge al photocall del Moviment Piu.

Arxivat a: Esports
Els alcaldes, patrocinadors, Club d'Atletisme, Federació Catalana d'Atletisme i Diputació de Barcelona
Homenatge 25 anys de Mitja a Ràdio Montornès, voluntaris, l'alcalde de Montornès José A. Montero i el padrí Jesús A. García Bragado
Material del lot per als participants de la 25a edició de la Mitja
Exposició "25 anys de la Mitja" a la Biblioteca (Font: Mitja Montornès)
Exposició "25 anys de la Mitja" a la Biblioteca (Font: Mitja Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona