CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La policia de Montornès incorpora càmeres als uniformes

La policia de Montornès incorpora càmeres als uniformes

05/03/2018

La Policía Local de Montornès ha obtingut l'autorització del Departament d'Interior de la Generalitat per incorporar càmeres als uniformes. Es podran utilitzar en els casos en què hi hagi risc per als agents o per a terceres persones.

La Comissió de Control dels dispositius de vídeovigilància de Catalunya ha autoritzat la Policia Local de Montornès a dur càmeres als uniformes. L'ús d'aquest sistema permetrà incrementar el grau de protecció de la ciutadania durant les actuacions policials i, alhora, protegir els agents i evitar la tergiversació de les seves actuacions o l'ús d'imatges manipulades enregistrades amb telèfons mòbils.

Com a mínim, un agent de cada patrulla durà el dispositiu que només podrà utilitzar d'acord amb els criteris inclosos en un protocol elaborat per la pròpia Policia Local. Entre les limitacions d'ús hi ha el fet que només es podran fer servir en aquelles situacions de risc per als agents o per a terceres persones, en la seva vida o integritat física o danys en els béns públics.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Càmera de videovigilància per als uniformes
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona