CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Atletisme i karate: grans i petits lluitant per les medalles

Atletisme i karate: grans i petits lluitant per les medalles

21/02/2018

El Club Atletisme Montornès ha tornat a tenir un cap de setmana d'èxits esportius en el Campionat de Catalunya Master en Pista Coberta i en el de llançaments d'hivern, mentre que els més joves del Club Karate Montornès s'han estrenat a la Lliga Nacional Infantil 2018 amb dues plates i un bronze.

Sergi Matas i Sandra Cortés, del Club Atletisme Montornès, es van proclamar diumenge campions de Catalunya master en pista coberta en les respectives categories. El triomf de Matas va ser en els 60 metres tanques i el de Cortés en els 3.000 metres marxa. Matas, a més, va ser tercer en els 60 metres llisos. D'altra banda, Silvia Cedillo va aconseguir el subcampionat en 3.000 metres llisos i Alberto Caballero va ser tercer en la categoria masculina de la mateixa distància. Culminava així un cap de setmana en què els de Montornès també van jugar un paper destacat en els campionats de Catalunya de Pista coberta sub-20 i en els campionats de Catalunya de llançaments d'hivern en categories sub-18, sub-16.

Ariadna Domínguez va aconseguir dissabte el subcampionat de Catalunya sub-20 en pista coberta en llançament de pes, mentre que Carla Punzano es va proclamar subcampiona de Catalunya de llançament de Martell, en el marc del campionat de llançaments d'hivern i va aconseguir la mínima per competir en el Campionat d'Espanya que se celebrarà a Castelló el 30 de juny.

També els atletes més veterans van fer una gran actuació: Javier López va guanyar el Campionat de Catalunya en 3.000 metres llisos en la categoria 65-69 i Francisco Diaz va fer dos tercers llocs, en pes i en 400 metres llisos, en la categoría 60-64.

Dues plates i un bronze en la primera fase de la Lliga Nacional Infantil de Karate

El darrer cap de setmana també ha estat intens per al Club Karate Montornès. L'entitat va desplaçar 18 competidors de les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil a Torrelavega (Cantabria) per participar en la primera fase de la Lliga Nacional Infantil.

Usama Karach es va proclamar subcampió de la categoria infantil de kata i Pablo Fuentes va aconseguir ser tercer en la categoria aleví de +34 Kg de kumite. Leire Martínez va aconseguir la plata en la categoria infantil de kumite. Quatre karateques més del club es van quedar a les portes de medalla en les respectives categories.

La propera cita serà el Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil que se celebrarà aquest dissabte, 24 de febrer, a Lloret de Mar.

Adaptació de les informacions facilitades pel Club Atletisme Montornès i el Club Karate Montornès

Arxivat a: Esports
Podi d'Usama Karach, subcampió de la categoria infantil de kata (Foto: Club Karate Montornès)
Podi de Pablo Fuentes, tercer en categoria aleví + 34 Kg kumite (Foto: Club Karate Montornès)
Sergi Mata, Campió de Catalunya en pista coberta de 60 m tanques i tercer en 60 m llisos (Foto: CA Montornès)
Podi de Sandra Cortés, Campiona de Catalunya de 3.000 metres marxa (Foto: Club Atletisme Montornès)
Podi de Sílvia Cedillo, segona al Campionat de Catalunya en pista coberta en 3.000 m llisos (Foto: CA Montornès)
Podi d'Alberto Caballero, bronze en 3.000 m llisos (Foto: Club Atletisme Montornès)
Podi d'Ariadna Domínguez, subcampiona de Catalunya sub-20 (Foto: Club Atletisme Montornès)
Podi de Carla Campuzano, subcampiona de Catalunya en llançament de martell al campionat de llançaments d'hivern (Foto: CA Montornes)
Podi de Javier Lopez, Campió de Catalunya 3.000 metres llisos Master (Foto: Club Atletisme Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona