CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 20 anys de tennis al municipi

20 anys de tennis al municipi

20/02/2018

El Club Tennis Montornès ha celebrat el seu 20è aniversari amb un torneig infantil i un dinar amb els socis de l’entitat que ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo.

Aquest cap de setmana, el Club Tennis Montornès ha celebrat el seu 20è aniversari a les pistes municipals amb un torneig infantil que ha comptat amb la participació d’una trentena de nois i noies del club.

La celebració ha culminat amb el lliurament de premis als guanyadors i a les guanyadores del torneig infantil. A més, socis, familiars i persones vinculades a l’entitat s’han trobat a la Carpa Polivalent El Sorralet per fer un dinar de germanor i celebrar els 20 anys d’història del club.

A l’acte també hi ha assistit el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo, qui ha lliurat una placa de reconeixement a l’entitat.

Una llarga trajectòria al municipi

El Club Tennis Montornès es va fundar el 15 de febrer de 1998 gràcies a la iniciativa d’un grup d’amics provinents del Club Tennis Davis. Al llarg d’aquests 20 anys, el club ha esdevingut una escola que ha inculcat a grans i petits els valors i la tècnica d’aquest esport. Actualment l’entitat compta amb més d’un centenar de membres de totes les edats.

Arxivat a: Esports
El president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo, lliura una placa de reconeixement al Club Tennis Montornès
Dinar del 20è aniversari del Club Tennis Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona