CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Torna el Concurs de fotografia del Dia de les Dones

Torna el Concurs de fotografia del Dia de les Dones

15/02/2018

La regidoria de Polítiques d’Igualtat convoca per setè any consecutiu aquest concurs fotogràfic que pretén posar en relleu la situació de les dones en la societat. Els premis van dels 100 als 300 euros. Les propostes es poden presentar fins al 2 de març.

Aquests dies s’han fet públiques les bases de la setena edició del Concurs de fotografia que convoca la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament amb motiu de la commemoració, el 8 de març, del Dia Internacional de les Dones.

Enguany la temàtica del concurs és “Dones i cos”. Les persones participants han de presentar imatges que facin visibles aspectes com la diversitat de cossos de les dones, la representació del cos femení, la influència dels cànons de bellesa i els estereotips.

Es premiaran les tres millors imatges amb 300, 200 i 100 euros. El jurat valorarà la originalitat de les obres i tindrà en compte que aquestes donin una visió i reflexió artística sobre el tema “Dones i cos”.

Per participar al concurs cal penjar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #donesmontornes2018 o bé enviar-les per correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). La data límit és el 2 de març a les 23.59 h.

Els premis es lliuraran el 9 de març a les 20.30 h a l’Espai Cultural Montbarri. Les fotografies presentades al concurs restaran exposades al vestíbul d’aquest equipament fins al 23 de març.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge del Concurs de fotografia del Dia Internacional de les Dones

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona