CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > L’atletisme de Montornès, vuit anys al podi dels Campionats de Catalunya de cros

L’atletisme de Montornès, vuit anys al podi dels Campionats de Catalunya de cros

14/02/2018

L'equip masculí de cros del Club Atletisme Montornès es va proclamar diumenge subcampió de Catalunya en el campionat absolut celebrat a Mollerussa. L'equip femení va aconseguir un meritori quart lloc. Aquestes posicions els han obert la participació en el Campionat d'Espanya que se celebrarà a Gijón el 25 de febrer.

El cros montornesenc ha tornat a fer un gran paper en el Campionat de Catalunya absolut. Des de fa vuit anys el Club Atletisme Montornès aconsegueix pujar al podi d'aquesta competició. L'equip masculí es va fer amb la plata en la prova celebrada l'11 de febrer a Mollerusa en un circuit idoni marcat pel fang i les llargues pujades. El treball de l'equip femení els va permetre assolir el quart lloc de la classificació.

Aquests resultats han obert la porta als de Montornès a participar en el Campionat d’Espanya de cros per clubs que, aquesta temporada, se celebrarà a Gijón el 25 de febrer.

Els quatre atletes de l'equip masculí que van puntuar van ser Jordi Garcia (13è i líder de l'equip), Aleix Domènech (14è), Albert Parreño (16è ) i Genis Grau (23è). De l'equip femení, van puntuar Eli Gordón (4a), Anna Flaquer (23a), Angelica Esparza (27a) i Silvia Cedillo (35a). Cal destacar la gran actuació d'Eli Gordón, que va quedar a un pas del podi individual i que podria ser seleccionada per participar amb Catalunya en el Campionat d'Espanya de cros per federacions que tindrà lloc a Mérida al març. 

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Atletisme Montornès)

Arxivat a: Esports
L'equip masculí de cros del Club Atletisme Montornès (Foto: CA Montornès)
Eli Gordon, en un moment de la competició
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona