CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Suport formatiu de les empreses al PTT

Suport formatiu de les empreses al PTT

13/02/2018

L’alumnat del Pla de Transició al Treball (PTT) d’auxiliar de fabricació mecànica i d’ajust i soldadura ha participat aquest curs en un taller sobre productes abrasius i eines de tall gràcies a la intermediació de l'empresa Hidralair. Un any més, Henkel i Autolica també han col·laborat amb el pla amb sessions formatives per al jovent.

Aquest curs, l'alumnat de la branca d’auxiliar de fabricació mecànica i d’ajust i soldadura del PTT ha participat en un taller teòric i pràctic sobre productes abrasius i eines de tall  impartit per l’empresa basca PFERD. La formació ha estat possible gràcies a la intermediació de l'empresa Hidralair.

Ha estat un exemple més de la col·laboració del teixit empresarial de l’entorn en la formació professional del jovent. Una col·laboració que ja s'ha consolidat amb les aportacions de companyies com Henkel, amb qui l'alumnat es familiaritza amb el concepte d'empresa i els seus valors i funcions, i Autolica que els ajuda a aproximar-se a les exigències formatives i actitudinals del món laboral.

Arxivat a: Educació, Promoció Econòmica
Sessió dirigida per experts de l’empresa Autolica
Formació de l'empresa Henkel
Taller impartit per l’empresa PFERD
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona