CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Arxiu organitza un taller per identificar imatges del fons fotogràfic de Bernardo López

L'Arxiu organitza un taller per identificar imatges del fons fotogràfic de Bernardo López

01/02/2018

El dimecres 14 de febrer l’Arxiu Municipal organitza una sessió al Casal de la Gent Gran Nord en què es visualitzaran els documents gràfics donats per la vídua de Bernardo López. L’activitat està oberta a tot el veïnat que vulgui apropar-se a veure les fotografies i ajudar a identificar-les. El taller estava previst pel 7 de febrer, però ha estat posposat.

L’Arxiu Municipal demana la col·laboració del veïnat per identificar i datar imatges del fons fotogràfic de Bernardo López, activista cultural i social molt vinculat al teixit associatiu de Montornès Nord, que va morir a finals de 2016.

El fons inclou més de 1.500 fotografies preses per Bernardo López en actes socials, culturals, esportius i festius de Montornès des dels anys 70 fins l’actualitat. L’Arxiu Municipal va rebre aquesta donació el passat mes de març.

El conjunt presenta un alt interès pel seu valor testimonial, especialment de les activitats de Montornès Nord. Per acabar de documentar totes les fotografies, l’Arxiu Municipal organitza una sessió que tindrà lloc el dimecres, 14 de febrer, a les 10.30 h al Casal de la Gent Gran Nord. En un principi, el taller estava programat pel 7 de febrer, però ha estat posposat.

L’activitat és gratuïta i està oberta a tot el veïnat que vulgui apropar-se a veure les fotografies i identificar-les amb la informació que disposi.

Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
Imatges del fons fotogràfic de Bernardo López
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona