CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un cartell infantil, imatge del Carnaval 2018

Un cartell infantil, imatge del Carnaval 2018

29/01/2018

El treball guanyador de la categoria infantil del Concurs de cartells de Carnaval, presentat per Aitana Gavilán López, serà la imatge de les festes. En categoria adulta, la guanyadora ha estat Paula Cámara Casanova i, en juvenil, Naijla a Moharalhachmi Zamouri Rifi.

En comptades ocasions una obra infantil té l'oportunitat de ser la imatge d'un esdeveniment tan important com la Festa Major, Sant Jordi o el Carnaval.

Enguany el jurat del 33è Concurs de cartells de Carnaval ha considerat el treball d'Aitana Gavilán López, de 12 anys, el millor per representar la festa més irreverent de l'any. El treball, realitzat manualment a base de gomets de colors, es presentava al concurs sota el títol Mr. Wonderful. A més de ser la imatge de la festa, el cartell ha estat guardonat amb un val de compra de material de papereria per valor de 100 €.

Els 300 euros del premi en categoria adulta han estat per a Paula Cámara Casanova, qui ja va guanyar el premi juvenil del certamen en la seva 31a edició. Finalment, el premi en categoria juvenil, dotat amb un val de 200 euros en material informàtic, ha anat a mans de Najlaa Mohalhachmi Zamouri-Rifi.

En aquesta ocasió el concurs ha comptat amb 33 participants que han presentat un total de 44 obres. El lliurament de premis va tenir lloc divendres al Casal de Cultura i va aplegar prop d'una cinquantena de persones. Tots els treballs formen part d'una exposició que es podrà visitar a la Sala Riu Mogent de l'equipament fins al 2 de març.

Arxivat a: Cultura i festes
D'esquerra a dreta, Aitana Gavilán, Naijla a Moharalhachmi Zamouri Rifi i Paula Cámara, guanyadores del concurs
El premi infantil del concurs ha estat per al cartell d'Aitana Gavilán
El premi juvenil del concurs ha estat per al cartell de Najlaa Mohalhachmi Zamouri-Rifi
El premi adult del concurs ha estat per al cartell de Paula Cámara
Un moment de l'acte del lliurament de premis al Casal de Cultura

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona