CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les entitats es formen per millorar el seu dia a dia

Les entitats es formen per millorar el seu dia a dia

16/01/2018

Aquesta setmana s'ha dut a terme la primera de les dues accions formatives previstes durant el trimestre en el marc del programa "Les entitats al dia". La primera sessió s'ha dedicat a l'elaboració de cartells. La propera, al febrer, versarà sobre la captació de fons i noves fonts de finançament per a les entitats.

Una desena d’entitats del poble han participat en la primera sessió inclosa en la programació de 2018 del programa “Les entitats al dia”. La temàtica de la primera sessió ha estat l'elaboració de cartells i ha anat a càrrec del dissenyador local Israel de Francisco.

Els dies 5 i 19 de febrer és durà a terme un taller de dues sessions dedicat a la captació de fons i de noves fonts de finançament per a les entitats. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 26 de gener al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 93 568 81 27. 

Formació i assessorament jurídic i econòmic personalitzat 

El programa "Les entitats al dia" es va posar en marxa l'any 2015, amb l'objectiu de donar suport al teixit associatiu del poble en la gestió i desenvolupament de les seves activitats. 

A més de la formació, el programa inclou un servei d’assessorament personalitzat a càrrec d'un especialista en gestió fiscal i econòmica per resoldre dubtes en qüestions d’àmbit legal o de gestió econòmica i comptabilitat. Al desembre, per exemple, les entitats que ho van sol·licitar van rebre assessorament per demanar el certificat digital, obligatori per fer tràmits amb l’administració. També s’està acompanyant les juntes dels Casals de la gent gran per a l'actualització dels estatuts i de la seva situació legal. 

Per accedir al servei es pot demanar cita a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), al 93 572 11 70 ext.9133 o al 93 568 81 27. 

El projecte "Les entitats al dia" es completa amb el portal www.entitatsmontornes.cat a través del qual les entitats poden dinamitzar les seves activitats.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Sessió formativa a l'Aula de noves tecnologies de l'Espai Cultural Montbarri

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona