CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Comencen les obres de construcció de l'escola Palau d'Ametlla

Comencen les obres de construcció de l'escola Palau d'Ametlla

12/01/2018

El dilluns 15 de gener es posen en marxa les obres de construcció de l'escola Palau d'Ametlla. A partir d'aquesta data quedarà inhabilitat l'aparcament del carrer dels Castanyers i se n'habilitarà un altre de provisional proper al camí fluvial.

A partir del 15 de gener quedarà inhabilitat l'aparcament del carrer dels Castanyers a causa de l'inici de la construcció de la nova escola Palau d'Ametlla. Com a alternativa provisional, l'Ajuntament ha habilitat una zona a tocar del camí fluvial. L'accés a aquest nou aparcament, tant d'entrada com de sortida, s'ha habilitat des del carrer de Can Parera, en concret des de la rampa paral·lela a la façana lateral del Centre d'Atenció Primària. 

Les característiques del projecte

La nova escola Palau d'Ametlla serà una construcció de dues plantes en forma de L que tindrà la façana principal al carrer dels Castanyers i s’ubicarà de forma paral·lela a la Carpa Polivalent El Sorralet. La superfície construïda serà de 2.885 m2. La planta primera es destinarà a administració i primària, mentre que la planta baixa, en contacte directe amb els patis, es destinarà a l'educació infantil, menjador i a aules específiques i de reforç.

Les obres aniran a càrrec de l'empresa Benito Arnó e Hijos. L'import d'adjudicació és de 3.553.346,76 € (IVA inclòs).

Arxivat a: Ajuntament, Educació, Via pública
Terrenys on es construirà l'escola Palau d'Ametlla

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona