CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > 33è Concurs de cartells de Carnaval

33è Concurs de cartells de Carnaval

12/01/2018

L’Ajuntament ha convocat la 33a edició d’aquest certamen que serveix per escollir la imatge de la festa de Carnaval al poble. El termini de presentació de les propostes finalitza el 19 de gener.

Un any més, es convoca el concurs de cartells per trobar la imatge de la programació de les activitats de Carnaval a Montornès.

El concurs manté tres premis: un en metàl·lic per a majors de 19 anys, dotat amb 300 euros; un altre per a joves d’entre 13 i 18 anys, dotat amb un val de 200 euros a bescanviar per material informàtic; i un tercer per a infants de fins a 12 anys, dotat amb un val de 100 euros a bescanviar per material de papereria.

Es poden presentar un màxim de dues obres pròpies, originals i inèdites. En les propostes ha de constar el text: “Carnaval 2018 Montornès del Vallès”. El termini de presentació dels cartells finalitza divendres, 19 de gener, a les 20.30 h.

Els treballs es poden presentar de manera presencial al Casal de Cultura (av. del Riu Mogent, 2); per correu ordinari a l’Ajuntament de Montornès (av. de la Llibertat, 2) a l’atenció del Departament de Cultura, Festes i Patrimoni; o per correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Lliurament de premis

El lliurament de premis es durà a terme el divendres 26 de gener, a les 18.30 h, a la sala Riu Mogent del Casal de Cultura. L’acte també servirà per inaugurar una exposició amb els cartells presentats al concurs. La mostra romandrà oberta al públic fins al 2 de març al Casal de Cultura.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge de promoció del concurs

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona