CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Vols decidir com serà el nou centre juvenil?

Vols decidir com serà el nou centre juvenil?

13/12/2017

El dissabte 16 de desembre a les 11 h l'Hotel d'Entitats acollirà una sessió per posar en marxa el grup motor de joves que participaran en el disseny final del nou equipament.

L'Ajuntament va descartar reformar immobles com Can Xerracan o Ca l’Espasell a causa de la impossibilitat d’adequar-los a les demandes del jovent recollides en un procés participatiu en què van intervenir més de 800 joves del poble.

Durant els mesos d'octubre i novembre un equip tècnic ha informat a l’alumnat dels instituts i altres col·lectius juvenils dels resultats d'aquest procés.

Ara, toca constituir un grup motor de joves d'entre 12 i 25 anys que participaran en el disseny final de l'equipament. La sessió tindrà lloc el dissabte 16 de desembre, a les 11 h a l'Hotel d'Entitats.

Entre les demandes del jovent hi ha comptar amb un espai exterior; zona de descans; sala d’estudi i de treball dotada informàticament; àrea de jocs i videojocs, i un espai per a projeccions, concerts i festes de petit format.

La intenció és que el nou equipament sigui eficient en estalvi energètic i es faci amb materials constructius respectuosos amb el medi ambient.

 

 

Arxivat a: Joventut
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona