CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Per Nadal “Un somriure per a tothom”

Per Nadal “Un somriure per a tothom”

12/12/2017

Fins aquest divendres, 15 de desembre, es pot col·laborar en la campanya solidària “Un somriure per a tothom” que repartirà joguines i productes bàsics a les famílies del municipi amb menys recursos.

Un any més, l’Associació de Voluntariat Social de Montornès VOLUMONT, amb el suport de la Regidoria de Serveis Socials i Ciutadania de l’Ajuntament, ha posat en marxa la campanya solidària Un somriure per a tothom.

Diversos equipaments del municipi han col·locat calaixos a les seves instal·lacions perquè el veïnat doni material escolar, joguines, roba i productes higiènics. Aquests es lliuraran als infants de les famílies del poble que tinguin menys recursos i a persones grans usuàries del programa municipal de suport alimentari.

El material es pot donar fins aquest divendres, 15 de desembre, al Casal de Cultura; a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre; a la Biblioteca; als Casals de la Gent Gran; a la Llar d’infants pública El Lledoner i a l’AMPA de l’Escola Marinada.

Fira de Nadal

Aquest diumenge també es podrà donar material a la Fira de Nadal. Com en anys anteriors, la Llar d’infants pública El Lledoner farà un flashmob solidari per recollir material d’higiene infantil i joguines. Aquestes donacions es destinaran a la campanya Un somriure per a tothom

Arxivat a: Serveis Socials
Voluntaris de Volumont a la recollida solidària "Un somriure per a tothom"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona